WhatsApp introduce o nouă funcționalitate: Apelarea contactelor fără a le salva în agendă

WhatsApp, aplicația de mesagerie deținută de gigantul tehnologic Meta (fost Facebook), lucrează la o nouă funcționalitate care va permite utilizatorilor să efectueze apeluri către persoane fără a fi nevoiți să le salveze numerele de telefon în agenda telefonică. Această opțiune a fost identificată în versiunea beta 2.24.9.28 a aplicației pentru sistemul de operare Android.

Noua funcționalitate vine ca o completare a unei alte opțiuni, aflată încă în dezvoltare, care va permite utilizatorilor să trimită mesaje către contacte nesalvate. Aceste îmbunătățiri vor simplifica semnificativ comunicarea pe WhatsApp, eliminând necesitatea de a salva temporar numerele de telefon ale persoanelor cu care utilizatorii nu comunică frecvent sau cu care au de purtat conversații sporadice.

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp introduce și opțiunea „Grup ascuns” pentru comunități

Pe lângă apelarea contactelor nesalvate, WhatsApp lucrează și la o funcționalitate numită „Grup ascuns”, destinată comunităților de utilizatori. Aceasta a fost identificată în versiunea beta 2.24.9.20 pentru Android și va permite membrilor invitați să găsească și să se alăture grupurilor, în timp ce administratorii comunităților vor putea găsi și elimina aceste grupuri.

WhatsApp
WhatsApp

Deocamdată, nu se cunoaște data exactă la care aceste funcționalități vor fi disponibile pentru toți utilizatorii în versiunea stabilă a aplicației. Cu toate acestea, introducerea lor demonstrează eforturile continue ale WhatsApp de a îmbunătăți experiența utilizatorilor și de a facilita comunicarea în cadrul platformei.

Pe măsură ce WhatsApp continuă să evolueze și să își extindă gama de servicii, rămâne de văzut ce alte inovații vor fi introduse pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale utilizatorilor săi la nivel global.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *