WhatsApp ar putea trimite în curând și mai multe notificări, iată de ce

Dacă vă bazați mult pe WhatsApp pentru a rămâne în contact cu prietenii și familia, o nouă funcționalitate aflată în teste ar putea să vă permită să urmăriți mai ușor viața lor.

Potrivit unor informații, WhatsApp lucrează la notificări pentru actualizările de statut care vă vor avertiza atunci când anumiți contacte postează o actualizare pe care nu ați văzut-o încă. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu această funcționalitate, actualizările de statut pe WhatsApp permit utilizatorilor să partajeze text, fotografii, video-uri și GIF-uri cu lista lor de contacte, acestea expirând după 24 de ore, asemănător cu poveștile de pe Instagram sau Snapchat. Este o modalitate convenabilă de a oferi celor dragi o privire asupra vieții tale fără a aglomera conversațiile.

Cu toate acestea, cu fluxul constant de notificări în multe aplicații, actualizările de statut ale celor apropiați pot trece ușor neobservate. WhatsApp pare să recunoască această problemă și explorează modalități de a se asigura că nu ratați momentele importante din cercul de prieteni.

Noul sistem de notificare a fost observat în cea mai recentă versiune beta a WhatsApp pentru Android (versiunea 2.24.8.13) de către WABetaInfo. Deși funcționalitatea nu este încă disponibilă pentru testele beta, codul sugerează că utilizatorii ar putea primi o notificare atunci când contactele pe care le-au desemnat ca „favorite” postează o nouă actualizare a statutului pe care nu au consultat-o încă.

Această funcționalitate este în linie cu o altă funcție conexă descoperită anterior, care ar permite utilizatorilor să trimită manual notificări la anumiți contacte atunci când aceștia postează un statut, probabil pentru actualizările pe care doriți cu adevărat ca oamenii să le vadă.

Detaliile sunt încă neclare, cum ar fi dacă notificările vor fi trimise imediat sau după un anumit timp dacă statutul nu este consultat. Există, de asemenea, considerații de confidențialitate referitoare la persoanele care v-ar putea menționa pentru o notificare automată.

Dar obiectivul principal pare să fie adăugarea unei straturi de notificare specifică pentru statut pentru a completa alertele existente ale WhatsApp pentru mesajele noi, apelurile și grupurile. Deci, veți risca mai puțin să ratați momentele cheie ale celor dragi.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *