|

Vivo V40 5G Oficial: Încărcare Fulgerătoare de 80W, dar Fără Încărcător în Pachet

Vivo V40 5G
Vivo V40 5G

Vivo a lansat recent noul său model de telefon, Vivo V40 5G, care vine cu o viteză impresionantă de încărcare de 80W. Cu toate acestea, există un aspect surprinzător: încărcătorul nu este inclus în cutie, utilizatorii fiind nevoiți să îl achiziționeze separat.

După ce Apple a eliminat încărcătorul din pachet, Samsung a urmat rapid exemplul, inițial cu dispozitivele sale flagship și ulterior cu seria Galaxy A. Producătorii chinezi au fost inițial reticenți în a adopta această strategie, având în vedere că domină tehnologia de încărcare rapidă și necesită încărcătoare proprii pentru standardele de viteză înaltă.

Specificații și Variante

Vivo V40 5G este echipat cu chipset-ul Snapdragon 7 Gen 3 și vine cu memorie RAM LPDDR4X și unitate de stocare UFS 2.2. Telefonul este disponibil în două configurații: 8GB RAM cu 256GB stocare și 12GB RAM cu 512GB stocare.

Design și Culori

Dispozitivul are un ecran AMOLED de 6.78 inch cu o rată de refresh de 120 Hz și rezoluție 1.5K (2800 x 1260). Este disponibil în două culori atractive: Stellar Silver și Nebula Purple. Setul de camere include o cameră principală de 50MP f/1.9 și o cameră ultra-wide de 50MP f/2.0.

Diferențe față de Versiunea Chineză

Interesant este că Vivo V40 5G are specificații identice cu modelul Vivo S19 disponibil în China. Cu toate acestea, varianta chineză include încărcătorul în pachet, în timp ce varianta globală nu. De asemenea, versiunea globală are o capacitate a bateriei cu 500 mAh mai mică comparativ cu varianta chineză.

Preț și Disponibilitate

Vivo V40 5G va fi disponibil în Europa începând cu luna iulie, la un preț de aproximativ 599 euro pentru varianta de bază.

Acest telefon reprezintă o combinație interesantă de performanță și design, dar absența încărcătorului din pachet ar putea influența decizia de cumpărare a unor utilizatori.

[SURSA]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *