Vivo Adaugă la Portofoliul Său Căștile TWS 3e, Oferta Nouă pentru Iubitorii de Muzică

Recent, compania vivo a organizat un eveniment în China pentru lansarea seriei sale de telefoane S18, S18e și S18 Pro. În cadrul acestui eveniment, vivo a surprins publicul cu prezentarea noului său produs în domeniul audio – căștile wireless vivo TWS 3e.

Caracteristici Inovatoare

Căștile vivo TWS 3e se remarcă prin driverul lor dinamic de 11mm și efectele de sunet DeepX 3.0 și 3D Panoramic Audio, oferind o experiență audio imersivă. Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale acestor căști este funcția lor de anulare activă a zgomotului, care utilizează algoritmi AI pentru a recrea sistemul auditiv uman. Această tehnologie nu doar că filtrează zgomotele exterioare, dar și îmbunătățește claritatea vocii umane și reduce zgomotul de fond cu 12%.

TWS 3e

Conectivitate și Autonomie

vivo TWS 3e suportă Bluetooth 5.3 și oferă un mod de joc cu latență redusă de doar 55ms. Aceste căști pot fi conectate la asistenți vocali, gestionând apeluri și dispun de funcția „Find My Earbuds”. În ceea ce privește durata de viață a bateriei, căștile oferă până la 9 ore de utilizare cu funcția de anulare a zgomotului activată și până la 36 de ore în combinație cu carcasa de încărcare. Fără anularea zgomotului, autonomia crește la 11 ore pentru fiecare cască și 44 de ore cu carcasa.

vivo TWS 3e sunt disponibile în variante de culoare albastră și albă, fiecare cască cântărind doar 4.4 grame, iar setul complet cu carcasa de încărcare având o greutate de 43 grame.

Această lansare marchează un pas important pentru vivo în piața de accesorii audio, combinând tehnologie avansată cu un design elegant și funcțional. Utilizatorii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să experimenteze calitatea audio și confortul oferit de vivo TWS 3e.

Sursa: GizmoChina

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *