Viitorul Samsung Galaxy Ring ar putea avea un ecran incorporat!

Samsung se pregătește să lanseze noua generație a inelului său inteligent, cunoscut sub numele de Galaxy Ring, în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked din 10 iulie. Cu toate acestea, noi informații indică faptul că gigantul tehnologic are planuri și mai ambițioase pentru viitoarele versiuni ale acestui dispozitiv inovator.

Conform unui brevet depus în luna mai 2024 în Statele Unite, Samsung dezvoltă un design nou pentru Galaxy Ring, care va include un ecran pe partea superioară. Aceasta ar permite utilizatorilor să vizualizeze informații esențiale, precum statistici de antrenament și ritmul cardiac, fără a mai fi nevoie să-și consulte telefonul. De asemenea, ecranul ar putea afișa notificări și apeluri, oferind o experiență de utilizare mult mai completă și independentă.

Pe lângă această versiune, există și posibilitatea ca a doua generație a inelului Galaxy să fie disponibilă într-o variantă cu două ecrane. Primul ecran ar fi dedicat afișării pictogramelor aplicațiilor, în timp ce al doilea ar oferi detalii suplimentare atunci când utilizatorul selectează o anumită aplicație. Acest design ar putea aduce o interacțiune mult mai intuitivă și rapidă cu dispozitivul.

Samsung Galaxy Ring
Samsung Galaxy Ring

Imaginile din brevet sugerează, de asemenea, că Galaxy Ring 2 ar putea fi mai gros decât predecesorul său. Această creștere în dimensiune ar permite integrarea unor senzori suplimentari și a unei baterii mai mari. Conform listei de brevete, inelul va suporta măsurarea răspunsului galvanic al pielii (GSR), a saturației oxigenului din sânge (SPO2), a fotopletismografiei (PPG) și a electrocardiogramei (EKG). De asemenea, va include un senzor de temperatură, un accelerometru, un senzor de amprentă și un buton pentru control.

Pe lângă aceste funcționalități, Galaxy Ring va dispune probabil de conectivitate Bluetooth și va permite efectuarea plăților prin Wi-Fi, NFC și MST (transmisie magnetică securizată). În ceea ce privește dimensiunile, brevetul menționează că inelul va fi disponibil în 27 de mărimi diferite în Coreea de Sud și în 65 de mărimi în Statele Unite, pentru a se potrivi perfect fiecărui utilizator.

Este important de menționat că informațiile prezentate în brevet nu reprezintă neapărat specificațiile finale ale produsului. Samsung ar putea face ajustări semnificative până la lansarea oficială a dispozitivului. Cu toate acestea, inovațiile sugerate de acest brevet indică o direcție clară în care compania dorește să își extindă portofoliul de dispozitive purtabile inteligente.

În concluzie, a doua generație a inelului Galaxy promite să aducă îmbunătățiri semnificative, atât în ceea ce privește designul, cât și funcționalitățile oferite. Cu un ecran integrat și o serie de senzori avansați, acest dispozitiv ar putea redefini modul în care utilizatorii interacționează cu tehnologia purtabilă. Rămâne de văzut cum va arăta produsul final și ce alte surprize ne rezervă Samsung în viitor.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *