AplicatiiVersiunea pentru Android de Dynamic Island a fost descărcată de peste 1...

Versiunea pentru Android de Dynamic Island a fost descărcată de peste 1 milion de ori

Dynamic Island a fost una dintre marile noutăți prezentate de Apple pentru iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, integrând noua crestătură în formă de pastilă în sistemul de operare al dispozitivului. Cu noua funcție, utilizatorii pot folosi funcția pentru a afișa notificări interactive prin ascunderea crestăturii frontale.

Această funcție nu este disponibilă nativ pe niciun telefon Android de nouă generație, cu toate acestea, dezvoltatorii de aplicații s-au grăbit și au lansat rapid funcția în software-ul Google printr-o aplicație care poate fi descărcată gratuit din Magazinul Play.

Versiunea pentru Android de Dynamic Island a fost descărcată de peste 1 milion de ori

Potrivit informațiilor, aplicația dynamicSpot — versiunea pentru Android a insulei dinamice de la Apple — a depășit recent pragul incredibil de 1 milion de descărcări, indicând faptul că utilizatorii sistemului rival iOS s-au interesat de noutatea lansată de gigantul din Cupertino cu noua sa linie de telefoane mobile.

După cum sugerează zvonurile, Xiaomi poate lucra la o funcție similară care ar putea ajunge oficial cu următoarele telefoane ale companiei chineze, dar este prea devreme pentru a fi sigur. Pentru unii fani „Apple”, Dynamic Island este una dintre principalele inovații ale companiei de la introducerea crestăturii pe iPhone X.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi