Varietate de mărimi pentru Galaxy Ring: Samsung publică codurile modelelor pentru noua gamă de inele

Samsung se pregătește să intre pe piața dispozitivelor purtabile într-un mod cu totul inedit. Compania coreeană se pregătește să lanseze Galaxy Ring, un inel inteligent care promite să revoluționeze modul în care interacționăm cu tehnologia. În timp ce lansarea oficială este așteptată peste câteva luni, detalii importante despre noua gamă de produse au fost recent dezvăluite.

Modele pentru toate dimensiunile

Potrivit rapoartelor recente, Samsung Galaxy Ring va fi disponibil în nu mai puțin de nouă dimensiuni diferite, pentru a se potrivi perfect pe degetele utilizatorilor. În această privință, au fost dezvăluite codurile modelelor care vor acoperi întreaga gamă de mărimi.

Codurile modelelor Samsung Galaxy Ring au fost făcute publice de către GalaxyClub și includ SM-Q500, SM-Q501, SM-Q502, SM-Q505, SM-Q506, SM-Q507, SM-Q508 și SM-Q509. Deși lista cuprinde opt modele, se așteaptă ca al nouălea să primească un cod distinct, posibil SM-Q503 sau SM-Q504.

Opțiuni de culoare și autonomie impresionantă

Conform informațiilor oficiale furnizate de Samsung, inelele inteligente Galaxy Ring vor fi disponibile în trei opțiuni de culoare atractive. De asemenea, compania promite o autonomie remarcabilă de până la 9 zile pentru aceste dispozitive purtabile.

Deși lansarea oficială a Galaxy Ring este așteptată abia în lunile iulie sau august, Samsung pare să aibă planuri ambițioase pentru noul produs. Rapoartele sugerează că gigantul tehnologic a stabilit un obiectiv inițial de producție de 400.000 de unități, producția în masă urmând să înceapă luna viitoare.

Compatibilitatea extinsă, un avantaj semnificativ

O caracteristică importantă a Galaxy Ring este compatibilitatea sa cu dispozitivele Android, permițând utilizatorilor să interacționeze cu diferite aplicații și funcții prin intermediul inelului inteligent. Cu toate acestea, din păcate, dispozitivul nu va fi compatibil cu sistemul de operare iOS al Apple.

Cu lansarea sa iminentă, Samsung Galaxy Ring promite să redefinească modul în care percepem și interacționăm cu tehnologia purtabilă. Rămâne de văzut dacă acest produs revoluționar va reuși să captiveze imaginația utilizatorilor și să câștige teren pe piața dispozitivelor purtabile.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *