Următorul iPhone SE va avea o schimbare de design și, conform zvonurilor, va deveni identic cu iPhone XR din 2018. Sursa zvonului este de încredere Jon Prosser , care a vorbit la podcastul Geared Up, așa că ar putea fi adevărat.

Deoarece un nou iPhone SE a fost lansat la începutul acestui an și a venit la doi ani după predecesorul său, nu putem ști când va apărea modelul. Dacă Apple menține aceeași rată de lansare pentru această serie, înseamnă că noul model, cel care va arăta ca iPhone XR, va ajunge în 2024. Până atunci acest design va împlini șase ani.

În ceea ce privește viitoarea serie iPhone 14 , se zvonește acum că Pro va avea o cameră ultrawide îmbunătățită, cu o dimensiune a pixelilor de 1,4 µm. Aceasta ar fi o creștere mare față de dimensiunea pixelilor de 1,0 µm de pe camera echivalentă a iPhone 13 Pro și, previzibil, a făcut componentele sale mai scumpe. Senzorul este realizat de Sony, în timp ce „unitatea de cameră compactă” este realizată de LG Innotek, ambele companii beneficiind de creșterea prețului.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns