GadgetUrmătorul iPhone 15 Pro va avea un ecran revoluționat

Următorul iPhone 15 Pro va avea un ecran revoluționat

În mod tradițional, în fiecare septembrie asistăm la prezentarea noii generații de iPhone-uri, dar ca și în cazul tuturor smartphone-urilor, și acestea suferă de scurgeri de știri mai mult sau mai puțin semnificative. Cea mai recenta scurgere se referă la o schimbare deosebită pentru ecranele iPhone 15. Potrivit leakerului ShrimpApplePro, versiunile Pro și Ultra (care ar trebui să fie numele gamei premium) vor avea margini mai subțiri, datorită unei ușoare curburi a marginilor.

Pentru a înțelege mai bine această schimbare, ne putem referi la ecranele celei mai recente serii Apple Watch, care ar trebui să aibă același efect vizual. Acest lucru va duce la margini negre puțin mai mici pe părțile laterale ale ecranului.

Într-un al doilea mesaj pe Twitter, ShrimpApplePro a precizat că iPhone 15s „tradițional” și „Plus” va avea și această caracteristică estetică, dar nu a precizat dacă marginile vor fi și mai subțiri. Această presupunere este lipsită de explicație și logică.

Apple poate rezerva această caracteristică doar pentru gama sa Pro, pentru a o deosebi mai bine de gama clasică. Compania tinde din ce în ce mai mult să diferențieze cele două modele, în special prin procesoare diferite. Funcția Dynamic Island a făcut deja posibilă distingerea acestora pe iPhone 14.

Această crestătură dinamică nu ar trebui să mai fie un element distinctiv în interiorul iPhone 15, deoarece întreaga gamă ar trebui să aibă dreptul la el, potrivit ShrimpApplePro. Din generație în generație, dimensiunile ecranului ar trebui să rămână aceleași. Vom afla în curând dacă alte scurgeri confirmă aceste elemente.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi