GadgetUn manager Samsung sugerează că vom vedea două dispozitive „Ultra” la Unpacked...

Un manager Samsung sugerează că vom vedea două dispozitive „Ultra” la Unpacked 2023

Evenimentul Samsung Unpacked este la doar câteva săptămâni distanță, iar un director executiv Samsung ne-a oferit o mică previzualizare la ce să ne așteptăm de la eveniment.

Dr. TM Roh, Director al Samsung MX Business, a publicat un articol pe blogul companiei. Articolul se concentrează în primul rând pe inovația mobilă și pe semnificația mărcii Ultra în gama Galaxy.

Cu toate acestea, aproape de sfârșitul articolului, Roh menționează că Samsung va introduce două dispozitive high-end.

În interiorul articolului, el vorbește despre modul în care au fuzionat experiența Note cu Ultra de la S20, așa că este foarte probabil ca unul dintre dispozitive să fie Galaxy S23 Ultra.

Puțin mai jos, Roh vorbește despre Galaxy Tab S8 Ultra, așa că există șanse ca al doilea dispozitiv să fie o nouă tabletă Galaxy, poate Galaxy Tab S9 Ultra.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi