GadgetDiverseTwitter: Elon Musk finalizează achiziția platformei și deja concediază directori importanți

Twitter: Elon Musk finalizează achiziția platformei și deja concediază directori importanți

Joia trecută (27), miliardarul Elon Musk și-a încheiat în sfârșit telenovela cu Twitter și a finalizat achiziția rețelei de socializare. În textul său despre achiziție, Musk a întărit încă o dată ideea unei platforme cu „libertate de exprimare” și, într-o vizită la sediul companiei, a asigurat angajații cu privire la posibilitatea disponibilizării în masă.

În ciuda faptului că s-a aflat la cârma platformei de câteva ore, Musk a început deja să facă schimbări în personal, începând cu demiterea lui Parag Agrawal, care i-a urmat lui Jack Dorsey în funcția de CEO al Twitter, și a CFO Ned Segal. Potrivit Reuters, ambii se aflau la sediul companiei când au aflat de concediere și au fost nevoiți să plece escortați de securitate.

Vijaya Gadde, directorul de politici al Twitter, a fost de asemenea concediat – la fel ca și consilierul general Sean Edgett, potrivit The New York Times. În cele din urmă, directorul serviciului pentru clienți, Sarah Personette, a fost și ea concediată, potrivit Business Insider.

Odată cu disponibilizările, Musk își poate alege acum propriile înlocuitori pentru locurile de muncă.

De parcă concedierile nu ar fi suficiente, acțiunile Twitter vor fi, de asemenea, eliminate oficial de la Bursa de Valori din New York pe 8 noiembrie, potrivit unui dosar la Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA. Acest lucru indică faptul că fuziunea dintre Twitter și filiala lui Musk X Holdings II a fost finalizată, ceea ce înseamnă că filiala deține acum controlul asupra acțiunilor platformei.

Încă nu știm care vor fi următorii pași ai executivului, dar se pare că este destul de clar că nu intenționează să lase lucrurile așa cum sunt.

[Sursa 1, Sursa 2, Sursa 3]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi