O modificare a prețurilor modelelor viitoarei serii iPhone 14 este de așteptat să aducă eliminarea mini-ului și înlocuirea lui cu Max. Unii analiști prevăd că prețurile pentru cele două modele Pro vor crește cu 100 de dolari, dar TrendForce vine să susțină că creșterea prețului va fi mai mică.

Mai precis, el spune că iPhone 14 ar putea fi cu 50 de dolari mai ieftin decât predecesorul său, care începea de la 800 de dolari. Desigur, anul trecut a existat iPhone 13 mini de 700 USD ca cel mai ieftin model nou. Analiştii sunt de acord că noul iPhone 14 Max va costa cu 100 de dolari mai mult decât cel de vanilie, la 850 sau 900 de dolari, în funcţie de cine are dreptate.

Un alt punct de acord între analiști este că prețurile duo-ului Pro vor crește. TrendForce spune 50 USD, iar alții spun 100 USD. Cert este că noul hardware este mai scump .

Profesioniştii vor avea upgrade-uri pe care vanilia nu le va vedea. Printre acestea, noul chipset Apple A16, RAM LPDDR5, noi ecrane LTPO de 120Hz cu funcție AOD și un nou sistem Face ID, camere principale de 48MP de rezoluție mai mare cu înregistrare video 8K, noi camere ultrawide și multe altele. iPhone 14 și 14 Max vanilie nici măcar nu vor avea noul chipset.

Anunțul oficial este programat pentru 7 septembrie , așa că vom ști totul atunci.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns