GadgetDiverseTim Cook îi îndeamnă pe furnizorii Apple să devină ecologici

Tim Cook îi îndeamnă pe furnizorii Apple să devină ecologici

Apple își accelerează eforturile de a folosi mai multă energie regenerabilă. Această parte a luptei împotriva schimbărilor climatice va fi condusă și de subcontractanții companiei.

CEO-ul Apple, Tim Cook, a declarat că lupta schimbărilor climatice se numără printre prioritățile de top ale companiei. Cu toate acestea, acest lucru include și acțiuni specifice, inclusiv solicitarea furnizorilor să fie neutri în carbon până în 2030.

Apple însuși a reușit acest lucru pentru activitățile sale globale din 2020, încercând să recreeze succesul dintre partenerii săi și ciclul de viață al fiecărui produs. Compania va urmări anual progresul furnizorilor săi în această direcție.

Apple va colabora cu producători care lucrează cu intenție și fac progrese în direcția decarbonizării. În plus, vor fi oferite resurse online și antrenamente live în aceste scopuri.

De asemenea, compania intenționează să sprijine construcția de proiecte de anvergură în Europa pentru energia generată de soare și vânt. În următorii câțiva ani, compania va contribui la crearea de centrale electrice între 30 și 300 de megawați. Investiția totală planificată va adăuga 3.000 de gigawați oră de surse regenerabile pe an.

Sursa: Apple

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi