AplicatiiTelegram poate fi folosit acum fără cartelă SIM

Telegram poate fi folosit acum fără cartelă SIM

Telegram, care este un concurent foarte puternic pentru WhatsApp cu suportul pentru mai multe conturi, canale și multe alte funcții, a eliminat cerința SIM cu cea mai recentă actualizare. De asemenea, au adăugat câteva opțiuni de confidențialitate suplimentare pentru toți utilizatorii.

Telegram nu mai necesita un numar de telefon real

Era înregistrării fără cartelă SIM a început în Telegram. Acum este posibil să deschideți un nou cont Telegram fără cartelă SIM. Vă puteți conecta la Telegram folosind numere anonime susținute de blockchain prin intermediul platformei. Este de remarcat faptul că aceste numere anonime pot fi utilizate numai în timpul și după înregistrarea la Telegram.

Telegram spune că confidențialitatea sa supremă este asigurată, cu posibilitatea de a șterge mesajele de la toți participanții fără urmă, un temporizator pentru a șterge automat atât chaturile actuale, cât și viitoare și de a folosi contul fără o cartelă SIM.

Ce este nou cu actualizarea Telegram 9.2

  • Înregistrare fără cartelă SIM (conectare anonimă)
  • Ștergeți automat toate conversațiile (temporizator general de ștergere automată)
  • Subiecte 2.0 (Organizați discuțiile după subiect)
  • Anti-spam agresiv (Noul mod agresiv pentru filtrele automate de spam)
  • Coduri QR temporare (pentru cei care ascund numerele de telefon fără nume de utilizator)
  • Căutare emoji (pe iOS)
  • Utilizarea detaliată a spațiului de stocare (pe Android)
  • Noi emoții personalizate și mai multe emoții interactive

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi