Succesul Huawei Mate 60 și Pregătirile pentru Mate 70: Competiția Directă cu iPhone 16

Huawei a înregistrat un succes remarcabil cu seria Mate 60, atingând vânzări de 30 de milioane de unități de la lansarea neanunțată în august 2023. Această realizare vine în contextul în care Huawei se pregătește să lanseze noile dispozitive Mate 70 în septembrie, cu scopul de a concura direct cu iPhone 16, cel puțin pe piața din China. Informațiile au fost dezvăluite de surse din interiorul companiei.

Se așteaptă ca Mate 70 să aducă inovații semnificative, inclusiv un senzor de cameră de tip 1” și un panou frontal îmbunătățit, cu rame mai subțiri și uniforme. Aceste îmbunătățiri ar putea poziționa Mate 70 ca un concurent serios pentru iPhone 16, în special pe piața chineză, unde serviciile Google sunt interzise, iar telefoanele cu HarmonyOS nu sunt dezavantajate de această restricție.

Huawei câștigă teren în piața sa internă, China, unde restricțiile impuse asupra serviciilor Google nu afectează popularitatea dispozitivelor HarmonyOS. Lansarea programată a Mate 70 în septembrie pare să fie o mișcare strategică pentru a coincide cu anunțul iPhone 16, marcând o competiție directă între cele două giganți tehnologici.

Huawei Mate 70 promite să fie un dispozitiv inovator și competitiv, care ar putea schimba dinamica pieței smartphone-urilor, în special în China. Cu vânzări impresionante pentru seria Mate 60 și planuri ambițioase pentru Mate 70, Huawei se poziționează ca un concurent serios pentru Apple și iPhone 16.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *