|

Specificațiile OnePlus Pad 2 Dezvăluite: Ce Ne Așteaptă?

OnePlus Pad 2

OnePlus pregătește un eveniment special în Milano, Italia, pe 16 iulie, unde va dezvălui mai multe produse noi, printre care Nord 4, căștile Nord Buds 3 Pro TWS, ceasul Watch 2R și mult așteptatul OnePlus Pad 2. Deși compania nu a oferit încă detalii oficiale despre OnePlus Pad 2, o scurgere recentă de informații sugerează că tableta nu va fi un dispozitiv complet nou.

Informații Scurtate

Conform sursei scurgerii, OnePlus Pad 2, care va fi lansat și în India pe 16 iulie, va fi alimentat de procesorul Snapdragon 8 Gen 3 și va veni în două variante de memorie: 8GB RAM cu 128GB stocare și 12GB RAM cu 256GB stocare.

Ecran și Design

OnePlus Pad 2 va dispune de un ecran LCD de 12.1 inci, cu o rezoluție de 3.000×2.120 pixeli, o rată de reîmprospătare de 144Hz și o luminozitate maximă de 900 niți. Ecranul va suporta Dolby Vision, oferind astfel o experiență vizuală de înaltă calitate.

Sunet și Cameră

Tableta va fi echipată cu șase difuzoare pentru un sunet imersiv și va avea două camere: una principală de 13MP și una frontală de 8MP pentru selfie-uri.

Baterie și Încărcare

OnePlus Pad 2 va fi alimentat de o baterie de 9.510 mAh, care va suporta încărcare rapidă prin cablu la 67W, asigurând astfel o utilizare îndelungată și o reîncărcare rapidă.

Accesorii și Comparatie cu OnePlus Pad Pro

Aceste specificații sugerează că OnePlus Pad 2 este, de fapt, versiunea globală a OnePlus Pad Pro, exclusivă pentru China. În plus, sursa scurgerii menționează că OnePlus va lansa și stylusul OnePlus Stylo 2, tastatura Smart Keyboard și carcasa Folio împreună cu Pad 2 în India.

În concluzie, deși OnePlus Pad 2 nu pare să fie un dispozitiv complet nou, specificațiile sale promițătoare, inclusiv ecranul de înaltă calitate, performanța puternică și accesoriile adiționale, îl fac o opțiune atractivă pentru utilizatorii din întreaga lume. Evenimentul de pe 16 iulie va aduce cu siguranță mai multe detalii și confirmări oficiale despre această tabletă mult așteptată.

[SURSA]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *