Odată cu prezentarea Sony Xperia 1 IV au venit mai multe videoclipuri promoționale care arată noul dispozitiv și toate capabilitățile acestuia.

În videoclipul oficial al produsului, aruncăm o privire atentă asupra configurației camerei teleobiective cu intervalul focal de 85-125 mm și zoom continuu. Xperia 1 IV poate înregistra videoclipuri până la 4K la 120 fps cu focalizare automată în timp real pe toate cele trei obiective. Modul Cinematography Pro, care aduce setări de culoare și parametri similari camerelor profesionale cu film, este încă aici.

Jocul pe noul Xperia este o bucurie datorită cipului emblematic Snapdragon 8 Gen 1 și concentrării Sony eSports cu streaming live, conexiune de streaming pe computer și control pentru suprimarea căldurii. În ceea ce privește Music Pro, acesta promite să înregistreze audio de calitate studio direct de pe telefon.

În videoclipul oficial al campaniei ne concentrăm pe camere și pe capacitățile de înregistrare foto și video, în timp ce urmează animația produsului care ne arată hardware-ul dispozitivului. Vedem sistemul cu trei camere în interior și în exterior, butonul de declanșare fizic al camerei, cadrul metalic și afișajul OLED 4K 120Hz.

Bravia Core pentru Xperia 1 IV detaliază catalogul îmbunătățit de filme IMAX care pot fi transmise în flux, care vin cu noul telefon.

Iubitorii de muzică vor aprecia, de asemenea, noul abonament Music Pro, care permite înregistrarea vocii și instrumentelor la nivel de studio înregistrate în cloud.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns