Luni (29), Sony a anunțat că adaugă un nou dezvoltator de jocuri mobile la umbrela sa: Savage Games Studios . După ce a achiziționat Bungie pentru câteva miliarde de dolari, noul dezvoltator de telefonie mobilă este cea mai nouă adăugare la PlayStation Studios .

Pe lângă anunțarea achiziției dezvoltatorului, Sony a anunțat și nașterea PlayStation Studios Mobile Division, divizia brandului axată pe jocurile mobile . În ciuda faptului că este o noutate, nu este nimic ciudat, din moment ce compania japoneză este prezentă pe piața de gaming pe console, PC-uri, realitate virtuală și TV.

Savage Games Studios a fost fondată în 2020 de Michail Katkoff, Nadjim Adjir și Michael McManus, după mulți ani de experiență în mari companii de dezvoltare de jocuri mobile. De fapt, studioul dezvoltă un joc de acțiune AAA, dar nu există informații suplimentare.

noi jocuri mobile
Potrivit informațiilor de la compania însăși, divizia va funcționa independent de dezvoltarea pentru console și se va concentra pe experiențe inovatoare.

„Astăzi, anunțăm că am încheiat un acord definitiv pentru achiziționarea Savage Game Studios, o echipă extrem de talentată de creativi cu mulți ani de experiență în realizarea unora dintre cele mai populare jocuri mobile de care se bucură jucătorii din întreaga lume”, a anunțat Sony într-un declarație..

Deocamdată, compania nu a dezvăluit niciun joc în dezvoltare de către divizie, cu toate acestea, se spune că sectorul va fi responsabil cu dezvoltarea de noi titluri și altele bazate pe francize celebre Sony.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns