Seria Xiaomi 15 se pregătește să intre în testare internă în această lună

Pe măsură ce entuziasmul în jurul seriei Xiaomi 14 nu a apucat să se stingă, deja au apărut informații despre următoarea generație a flagship-urilor chinezilor. Conform datelor furnizate de Digital Chat Station, seria Xiaomi 15 va intra în faza de testare timpurie în aprilie.

Primele detalii despre seria Xiaomi 15

Deși sursa nu a oferit detalii specifice despre modelele din această serie, se pare că Xiaomi se pregătește să lanseze în 2023 două dispozitive care vor continua să stabilească noi standarde în segmentul telefoanelor premium. Potrivit informațiilor, seria Xiaomi 15 va intra în producția de masă începând cu luna septembrie a acestui an.

Printre caracteristicile care sunt așteptate să echipeze noua generație de flagship-uri se numără o cameră teleobiectiv de tip periscop, precum și un senzor de amprentă integrat sub ecran, bazat pe tehnologia cu ultrasunete. Aceste elemente vor ajuta Xiaomi să rămână la nivel cu concurența și să ofere utilizatorilor experiențe foto și de utilizare la cel mai înalt nivel.

Specificații tehnice anticipate

În ceea ce privește specificațiile tehnice, informațiile indică faptul că seria Xiaomi 15 va fi disponibilă în două variante de dimensiune a ecranului. Modelul standard ar putea avea un panou OLED plat de 6,36 inch, în timp ce versiunea Pro ar putea opta pentru un ecran mai generos, cu o rezoluție de 1,5K sau chiar 2K. De asemenea, ambele telefoane vor beneficia de baterii de capacitate ridicată, dar detaliile exacte nu sunt încă cunoscute. La capitolul foto, pare că Xiaomi va opta pentru un senzor principal de 50 megapixeli, produs de compania OmniVision.

Deși încă lipsesc multe detalii, este clar că Xiaomi își dorește să își mențină avansul tehnologic și să ofere utilizatorilor o experiență premium în 2024 prin intermediul seriei Xiaomi 15. Vom reveni cu mai multe informații pe măsură ce compania își va dezvălui planurile pentru generația următoare de flagship-uri.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *