ŞtiriSeria Xiaomi 12T poate fi mai ieftină decât Xiaomi 12 în Europa

Seria Xiaomi 12T poate fi mai ieftină decât Xiaomi 12 în Europa

Acum știm oficial că Xiaomi își va lansa noua serie Xiaomi 12T pe 4 octombrie, care este foarte curând. În plus, compania a confirmat că va fi folosit un senzor de 200 de megapixeli.

Între timp, au apărut și noi date despre prețurile așteptate ale dispozitivelor pentru Europa. Informația vine de la jurnalistul german Roland Quandt, care spune că prețul de pornire al lui 12T va fi de 580 de euro pentru versiunea cu configurație de memorie 8GB + 128GB, iar cea cu 256GB va costa 630 de euro.

Xiaomi 12T Pro, pe de altă parte, va avea un preț de 770 de euro pentru 8GB + 256GB și 800 de euro pentru 12GB + 256GB. Dacă datele se dovedesc a fi adevărate, prețurile lor vor fi mai mici decât cele ale Xiaomi 12 și Xiaomi 12 Pro.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi