Samsung a început să lanseze actualizarea One UI 4.1.1 pentru Galaxy S22 , Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra . În prezent, începe abia în SUA, dar lansarea se va extinde în curând și în alte regiuni.

Actualizarea vine cu versiunea de firmware S90xUSQU2AVHB, iar cei care nu o primesc automat pot merge la meniul Setări > Actualizare software al telefonului pentru a o verifica manual.

Actualizarea One UI 4.1.1 se bazează pe Android 12 și nu aduce Android 13. Acest lucru se va întâmpla cu One UI 5. De asemenea, nu primiți corecția de securitate Android din septembrie 2022, ci îmbunătățiri la Private Share și Smart View.

Private Share acum vă permite să editați numele fișierelor după ce au fost partajate prin partajare privată. Smart View, pe de altă parte, vine acum cu funcția Multi View îmbunătățită pentru a se potrivi stilului tău de utilizare de zi cu zi. Afișează mai multe opțiuni, inclusiv ecran complet și imagine în imagine.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns