Seria Huawei Pura 70 lansată: noii regi ai fotografiei pe Android?

Huawei a dezvăluit oficial noua sa gamă de smartphone-uri de top, seria Pura 70. Această gamă vine în succesiunea directă a generației P60 și include 4 noi dispozitive impresionante.

Design revoluționar și specificații de top

Seria Pura 70 aduce un design complet nou, diferit de modelele anterioare din seria P. Cea mai evidentă schimbare este camera foto triunghiulară proeminentă. Modelul standard Pura 70 are o ramă plată din aluminiu, în timp ce modelele Pro au margini ușor curbate atât în față, cât și în spate. Pentru variantele premium, Huawei oferă modele speciale cu spate din piele și accente aurii.

Huawei Pura 70
Huawei Pura 70

Ecrane OLED impresionante

Toată seria Pura 70 se laudă cu ecrane OLED de top. Modelul standard are un ecran plat de 6,6 inci, în timp ce modelele Pro, Pro+ și Ultra excelează cu ecranele lor curbate pe toate părțile. Toate cele patru modele au panouri FHD+ de 6,8 inci cu o rată de reîmprospătare adaptivă de la 1 la 120 Hz, o gradație PWM de 1440 Hz pentru ajustări mai line ale luminozității și o rată de eșantionare tactilă uimitoare de 300 Hz. Sticla Kunlun de a doua generație de la Huawei asigură, de asemenea, o protecție superioară a ecranului.

Huawei Pura 70 Ultra
Huawei Pura 70 Ultra

Baterii mari și încărcare rapidă

Huawei a echipat seria Pura 70 cu baterii generoase, diferite pentru fiecare model. Versiunea standard are o baterie de 4900 mAh compatibilă cu încărcarea rapidă cu fir de 66W, în timp ce celelalte versiuni au baterii de 5050 mAh, 5050 mAh și 5200 mAh pentru modelul Ultra. Acestea suportă încărcarea rapidă cu fir de 100W și impresionantele 80W wireless.

Camere foto de top cu tehnologia XMAGE

Ca de obicei, Huawei a pus accent deosebit pe performanța fotografică. Întreaga gamă Pura 70 este echipată cu cel mai recent sistem de fotografie computațională XMAGE, care oferă noi capabilități de procesare a imaginii.

Pura 70 standard are o cameră triplă cu un senzor principal de 50 megapixeli, alături de un ultra-wide de 13 megapixeli și un teleobiectiv periscopic de 12 megapixeli. Pe modelele Pro și Pro+, ai aceeași cameră principală de 50 megapixeli, dar asociată cu un ultra-wide de 12,5 megapixeli și un macro-telefoto de 48 megapixeli.

Modelul Ultra ridică ștacheta fotografiei mobile la noi culmi. Enorma sa cameră principală, dotată cu un senzor de 1 inch, are o rezoluție de 50 MP și o deschidere ajustabilă între f/1.6 și f/4.0 pentru un control superior al luminii. Un senzor periscopic la fel de impresionant de 64 MP permite zoom digital până la 100x. Huawei prezintă Ultra ca oferind „cel mai înalt sistem de fotografie mobilă de calitate”.

Huawei Pura 70
Huawei Pura 70

Prețuri și disponibilitate

Cu aceste specificații impresionante, cât vor costa noile telefoane puternice de la Huawei? În China, prețurile pornesc de la 5.499 ¥ (711 €) pentru Pura 70 standard și ajung până la 10.999 ¥ (1422 €) pentru modelul de top Pura 70 Ultra.

Seria Pura 70 este disponibilă acum în China continentală, dar nu există încă detalii despre disponibilitatea în Europa. Noua serie este alimentată de un chipset Kirin 9010, care sfidează sancțiunile americane impuse Huawei, permițând telefoanelor să fie compatibile 5G folosind doar tehnologii chinezești.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *