Producătorul chinez Huawei a fost unul dintre cele mai inovatoare branduri de telefoane din lume și a fost, de asemenea, pentru o scurtă perioadă de timp numărul 1. Dar odată cu embargoul de acum 3 ani, a venit punctul de cotitură, Huawei este doar o umbră a sa. În ciuda interdicțiilor, Afacerea cu telefoane a lui Huawei este încă curajoasă.

În urmă cu câteva zile, Huawei a prezentat seria Mate 50. Noile smartphone-uri de la Huawei nu pot folosi momentan direct rețeaua 5G. Cu toate acestea, va exista o functie care convertește rețeaua 4G în 5G.

Acum există indicii că Huawei ar putea lansa un smartphone 5G anul viitor. Dar numai dacă totul decurge conform planului. Se spune că vor fi câteva surprize cu cipuri în a doua jumătate a anului viitor.

Potrivit acestui raport, este foarte probabil ca seria Huawei Mate 60 sau seria P60 să poată suporta rețele 5G în anul următor.

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns