Seria Galaxy S24 primește a treia actualizare software: îmbunătățiri pentru camera foto

Samsung a lansat aseară cea de-a treia actualizare software pentru gama de smartphone-uri Galaxy S24. Actualizarea, cu o dimensiune de aproximativ 920 MB, aduce optimizări pentru funcțiile camerei foto și remediază unele probleme cunoscute.

Îmbunătățiri pentru camera

Una dintre principalele îmbunătățiri aduse de această actualizare vizează calitatea imaginilor capturate în condiții de iluminare redusă. De asemenea, actualizarea optimizează setările pentru balansul de culoare albă și expunere, rezultând în fotografii mai naturale.

Un alt aspect îmbunătățit este redarea textului în fotografiile realizate la nivele înalte de zoom digital. Acest lucru va fi util pentru capturile de imagini care conțin text de la distanță.

Pentru utilizatorii aplicației Expert RAW, actualizarea aduce optimizări pentru redarea culorilor în fotografiile realizate cu acest mod. Astfel, fotografiile RAW vor beneficia de culori mai precise și naturale.

În plus, actualizarea adaugă suport pentru înregistrarea video încetinită la 480p (854 x 480 pixeli) în modul Instant Slow-Mo. Această caracteristică va permite capturarea unor momente în mișcare cu mai multă claritate.

Alte îmbunătățiri

Pe lângă optimizările pentru cameră, actualizarea include și remedieri pentru probleme cunoscute și îmbunătățiri ale stabilității generale. De asemenea, este inclus și patch-ul de securitate pentru luna aprilie.

Utilizatorii din România pot verifica disponibilitatea actualizării accesând secțiunea „Setări – Actualizare software – Descărcați și instalați” pe dispozitivele lor Galaxy S24.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *