GadgetSenzorii de 200MP ajung și la smartphone-urile de gamă medie

Senzorii de 200MP ajung și la smartphone-urile de gamă medie

Am intrat recent în era camerelor de 200 de megapixeli, Motorola și Xiaomi oferind primele smartphone-uri cu astfel de senzori. Desigur, vorbim despre dispozitive din clasa emblematică.

Cu toate acestea, intrarea senzorilor de 200MP în clasa de mijloc vine în curând. Aflăm despre asta dintr-o postare a lui Redmi pe rețeaua de socializare chineză Weibo. Marca Xiaomi se pregătește pentru premiera noii serii Redmi Note 12, iar unul dintre modelele din serie, Redmi Note 12 Pro Plus, va folosi un senzor de 200MP.

Compania va miza pe Samsung ISOCELL HPX recent anunțat. Are o dimensiune de 1/1,4 inch și o dimensiune a pixelilor de 0,56 microni. Pixelii sunt cu 12% mai mici decât cei de la HP1, pe care îi folosesc flagship-urile Xiaomi și Motorola.

Redmi va oferi trei moduri de fotografiere, 200MP și prin fuziune de pixeli, 50MP și 12,5MP. Premiera seriei Redmi Note 12 în China este programată pentru 27 octombrie.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi