|

Schimbări Surprinzătoare în Seria Oppo Find X7: Fără Varianta Pro

Oppo Find X7

Recent, s-a dezvăluit că seria Oppo Find X7, așteptată cu nerăbdare de pasionații de tehnologie, va suferi o schimbare semnificativă în structura sa de modele. Conform unor informații scurse de la Digital Chat Station, un tipster recunoscut în domeniul tehnologic, seria nu va include modelul Pro, așa cum se anticipase inițial.

În locul variantei Pro, Oppo va lansa trei modele diferite: Find X7, Find X7 Ultra și Find X7 Ultra Satellite Communication. Această ultimă variantă se distinge prin capacitatea sa de comunicare prin satelit, o caracteristică confirmată anterior de Oppo pentru seria Find X7.

Toate modelele din această serie vor beneficia de o baterie de 5000mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 100W. Modelele Ultra vor avea, de asemenea, suport pentru încărcare wireless de 50W. Se pare că specificațiile tehnice ale modelelor Pro și Ultra sunt similare, ambele având procesorul Snapdragon 8 Gen 3 și un setup de patru camere cu senzori de 50MP. Această similaritate ar putea fi motivul pentru care Oppo a ales să lanseze doar două dispozitive principale în această serie.

Oppo Find X7

Detalii suplimentare despre ecranele dispozitivelor au fost de asemenea împărtășite. Find X7 va avea un ecran BOE 8T LTPO de 6.78 inch cu rezoluție 1.5K, în timp ce Find X7 Ultra va dispune de un ecran mai mare, de 6.82 inch, cu rezoluție 2K.

Lansarea seriei Find X7 este așteptată la începutul anului viitor, deși nu există încă o confirmare oficială. Vom continua să urmărim și să vă informăm despre orice dezvoltări noi legate de această serie interesantă.

Această restructurare a seriei Oppo Find X7 arată o abordare interesantă din partea Oppo, concentrându-se pe inovații tehnologice specifice, cum ar fi comunicarea prin satelit, și oferind o gamă variată de opțiuni pentru consumatori.

Sursa: GizmoChina

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *