Samsung Unpacked 2024 va avea loc pe 10 iulie 2024 în Paris, Franța

Potrivit unei scurgeri de informații de la SamMobile, următorul eveniment Galaxy Unpacked al companiei Samsung ar putea avea loc miercuri, 10 iulie 2024, în Paris, Franța. Deși Samsung nu a confirmat încă această dată, momentul se aliniază perfect cu Jocurile Olimpice de vară din 2024, care se vor desfășura tot în Paris, începând cu 26 iulie. Fiind un sponsor major al evenimentului sportiv, Samsung poate profita de această locație strategică pentru a-și prezenta noile telefoane pliabile și dispozitive purtabile pe o scenă globală.

Galaxy Ring: O Nouă Categorie de Dispozitive Purtabile

Unul dintre cele mai așteptate dispozitive la acest eveniment este Galaxy Ring, care marchează debutul Samsung într-o nouă categorie de dispozitive purtabile dedicate sănătății și fitness-ului. Deși detaliile sunt încă limitate, ne așteptăm să vedem lansarea acestui produs la viitoarele evenimente Unpacked.

Succesori ai Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5

Pentru pasionații de tehnologie pliabilă, evenimentul este așteptat să dezvăluie succesorii Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5. Se zvonește că Z Flip 6 nu va aduce multe schimbări de design, concentrându-se mai mult pe îmbunătățiri interne. În schimb, se speculează că Z Fold 6 va avea un ecran mai lat și o construcție mai subțire și mai ușoară. De asemenea, există zvonuri despre o versiune premium, Galaxy Z Fold 6 Ultra, care ar putea fi prezentată la Unpacked.

Noutăți în Gama Galaxy Watch și Galaxy Buds

O altă posibilă lansare ar putea fi Galaxy Watch 7, care, potrivit zvonurilor, va veni în trei variante, spre deosebire de Galaxy Watch 6, care are două modele. În plus, am putea vedea noi adăugări la linia Galaxy Buds.

Deși Samsung nu a dezvăluit încă detalii oficiale, această scurgere de informații oferă o imagine destul de bună a ceea ce putem aștepta de la viitorul eveniment Galaxy Unpacked. Vă vom ține la curent cu orice noi anunțuri referitoare la aceste dispozitive.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *