GadgetSamsung poate lansa linia Galaxy S23 cu mai puține opțiuni de culori

Samsung poate lansa linia Galaxy S23 cu mai puține opțiuni de culori

Mai vor mai trece câteva luni până când Samsung își va face oficial noua gama Galaxy S23, dar scurgerile au început deja și mai multe detalii continuă să apară în fiecare săptămână .

De data aceasta, un celebru insider spune că sud-coreeanul își va pune la dispoziție topurile cu mai puține opțiuni de culoare decât se aștepta.

Ross Young a dezvăluit pe Twitter că Samsung ar trebui să facă linia Galaxy S23 disponibilă în doar patru culori: negru, roz, verde și bej .

Deși Young are un palmares bun, este probabil ca acestea să nu fie singurele culori pentru flagship-urile sud-coreene. Merită să ne amintim că lui Samsung îi place să ofere cel puțin o culoare exclusivă, precum, de exemplu, Galaxy S22 Ultra în ton de vin, lucru care nu a ajuns pentru Galaxy S22 și Galaxy S22 Plus.

Acestea ar trebui să fie opțiunile de culoare disponibile pentru toate cele trei telefoane. Cel mai probabil, Samsung va urma tradiția și va da nume speciale acestor culori.

Zvonurile anterioare sugerează că gama Galaxy S23 va fi disponibilă cu platforma Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, care va fi anunțată în noiembrie la evenimentul Tech Summit.

Datorită dezvoltării sale avansate, este posibil ca Samsung să-și prezinte telefoanele emblematice înainte de termen, cu o lansare programată pentru ianuarie, similar cu ceea ce s-a întâmplat cu linia Galaxy S21 .

Recent, au fost dezvăluite redări ale telefoanelor. Modelul standard și Plus ar trebui să adopte un design similar al camerei Galaxy S22 Ultra, în timp ce versiunea mai puternică nu ar trebui să aibă diferențe semnificative.

Galaxy S23 Ultra ar trebui să aibă un nou senzor de 200 de megapixeli și o cameră telefoto cu stabilizare prin schimbarea senzorului , la fel ca iPhone 14 Pro.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi