GadgetSamsung poate lansa Galaxy S23 și S23 Plus cu baterii mai mari

Samsung poate lansa Galaxy S23 și S23 Plus cu baterii mai mari

Seria Samsung Galaxy S23 este de așteptat să fie anunțată abia la începutul anului 2023, dar presupusele detalii despre telefoanele premium continuă să fie scurse de persoane din interior. Zvonurile sugerează că variantele Galaxy S23 și Galaxy S23 Plus vor avea baterii de capacitate mai mare decât generația anterioară .

Conform informațiilor Galaxy Club, Galaxy S23 standard poate debuta cu o baterie de 3.900 mAh. O ușoară schimbare în comparație cu capacitatea de putere de 3.700 mAh al modelului de bază Galaxy S22.

Galaxy S23 Plus este de așteptat să folosească o baterie cu o capacitate de 4.700 mAh, o mică îmbunătățire în comparație cu celula de putere de 4.500 mAh a lui Galaxy S22 Plus. În plus, marca sud-coreeană ar achiziționa componente de la Amperex Technology din China și de la compania soră Samsung SDI, care are sediul în Vietnam.

Aparent, Galaxy S23 Ultra poate avea bateria de 5.000 mAh la fel ca actualul Galaxy S22 Ultra. Este demn de menționat că această capacitate este deja un standard între smartphone-urile premium și „ultra premium”.

Mai multe presupuse detalii despre Galaxy S23

Conform producătorului de procesoare Qualcomm, seria Galaxy S23 va fi alimentată exclusiv de chipset-uri Snapdragon. Spre deosebire de versiunile anterioare, nu se așteaptă ca Samsung să lanseze versiuni cu cipul proprietar Exynos.

Recent, duoul Galaxy S23 și S23 Plus a avut presupusul aspect scurs. Similar cu designul actualului Galaxy S22 Ultra, spatele noilor telefoane nu ar trebui să adopte o insulă pentru a găzdui camera triplă.

Galaxy S23: Samsung poate reutiliza camera foto din linia S22

Apropo de camere, zvonurile subliniază că Galaxy S23 Ultra ar trebui să debuteze cu o cameră principală de 200 MP. Restul gamei poate repeta configurația generației anterioare, inclusiv camera principală de 50 MP.

Mai multe detalii despre telefoanele Samsung rămân în continuare secrete. După cum sa spus, noul Galaxy S23 ar trebui să debuteze abia la începutul anului 2023.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi