Samsung lansează One UI 6.1 pentru Galaxy A73 și A33

Samsung a început să distribuie noua versiune One UI 6.1 pentru gama sa de telefoane mid-range, iar astăzi, Galaxy A73 și Galaxy A33 sunt cele mai recente dispozitive care primesc această actualizare.

În prezent, actualizarea pentru Galaxy A73 este disponibilă în Malaysia, având codul de build A736BXXU7EXDC. Fișierul de actualizare are o dimensiune de 2.6GB și include patch-ul de securitate pentru luna aprilie 2024. Deși ar fi fost de dorit să vedem patch-ul de securitate pentru luna mai, având în vedere că suntem deja bine intrați în această lună, este totuși un pas important faptul că procesul de actualizare a început – așa cum se spune, câștigi ceva, pierzi altceva.

În ceea ce privește Galaxy A33, actualizarea One UI 6.1 este disponibilă în Singapore, cu numărul de build A336EDXU8EXDD. Acest pachet are, de asemenea, o dimensiune de peste 2GB, așa că asigurați-vă că sunteți conectați la o rețea fiabilă înainte de a începe descărcarea.

Nu este surprinzător că nici Galaxy A73, nici Galaxy A33 nu primesc funcțiile AI Galaxy prezentate în ianuarie odată cu lansarea familiei Galaxy S24. Aceste funcții au fost, până acum, rezervate pentru modelele de top ale Samsung din ultimii câțiva ani și se pare că lucrurile vor rămâne astfel pentru o perioadă.

Așadar, dacă vreodată ați considerat că nu este necesar să achiziționați un model high-end Samsung, crezând că un mid-range este suficient, dar doriți să utilizați funcțiile AI Galaxy, trebuie să vă reconsiderați opțiunile.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *