Samsung Lansează Galaxy Book 4 Ultra: O Nouă Eră în Tehnologia Laptopurilor

Samsung a anunțat recent lansarea noului său laptop de top, Galaxy Book 4 Ultra, marcând un pas important în evoluția tehnologiei laptopurilor. Acest model vine ca o completare a seriei Galaxy Book 4 Pro, stabilind noi standarde în ceea ce privește performanța și designul.

Caracteristici Remarcabile ale Galaxy Book 4 Ultra

Galaxy Book 4 Ultra impresionează prin specificațiile sale de ultimă oră, incluzând un ecran Dynamic AMOLED 2x de 16 inch cu rezoluție Quad-HD, un procesor Intel Ultra de generația a 14-a, și opțiuni de GPU Nvidia GeForce RTX 4050 sau 4070. De asemenea, laptopul oferă până la 64GB de RAM LPDDR5x și 2TB de spațiu de stocare SSD PCIe NVMe.

Galaxy Book 4 Ultra

Design și Conectivitate

Designul elegant și modern este completat de o gamă largă de opțiuni de conectivitate, inclusiv două porturi Thunderbolt 4, un port USB 3.2 Type-A, și un port HDMI 2.1. Galaxy Book 4 Ultra este disponibil într-o singură culoare, Moonstone Grey, și folosește materiale reciclate pentru o abordare mai sustenabilă.

Securitate și Software

Securitatea datelor este asigurată prin integrarea chipului Samsung Knox, iar laptopul rulează Windows 11 Home. De asemenea, este preinstalat cu Samsung Studio, un nou editor video, și oferă funcții avansate de editare foto și video.

Această lansare marchează un moment important pentru Samsung, consolidându-și poziția ca lider în inovația tehnologică și răspunzând cerințelor consumatorilor pentru laptopuri performante, elegante și sigure.

Sursa: Sammobile

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *