GadgetDiverseSamsung introduce o funcție pentru a proteja datele utilizatorilor la service

Samsung introduce o funcție pentru a proteja datele utilizatorilor la service

Samsung a prezentat o nouă funcție de confidențialitate în telefoanele Galaxy numită „Mod de întreținere” care va proteja datele utilizatorilor în timp ce un telefon este trimis pentru reparație. Finesse a fost testat beta în Coreea de Sud și va fi acum lansat la nivel global.

Iată cum funcționează: După activarea modului de întreținere, pe telefon este creat un cont separat care permite utilizarea completă a dispozitivului fără acces la datele personale ale utilizatorului, inclusiv aplicații, fotografii, documente și mesaje.

Când telefonul repornește, pornește în modul de întreținere în loc de sistemul normal. Toate datele legate de modul de întreținere sunt șterse atunci când acesta este oprit, ceea ce doar proprietarul poate face. Samsung scrie că funcția a început să fie trimisă la nivel global pe dispozitivele care rulează One UI 5, adică seria Galaxy S22. Functia va fi lansată și pentru mai multe modele selectate în lunile următoare.

Modul de întreținere poate atenua anxietatea utilizatorului care trimite un dispozitiv personal cuiva pentru reparații, permițând utilizatorilor să blocheze accesul la informațiile lor personale, cum ar fi fotografiile, mesajele sau contactele lor.

Sursa: Samsung

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi