Samsung Galaxy Z Fold 6 și Flip 6: Imagini ale Prototipurilor Dezvăluite

Samsung pregătește lansarea noilor sale smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6, iar recent au apărut imagini cu prototipurile acestora. Aceste telefoane urmează să fie prezentate oficial în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked din Paris, programat pentru 10 iulie.

Conform imaginilor dezvăluite, Galaxy Z Fold 6 va avea un design similar cu Galaxy S24 Ultra, cu margini mai ascuțite și colțuri mai rigide comparativ cu modelul anterior, Fold 5. Deși păstrează raportul de aspect al predecesorului său, noul Fold 6 vine cu un sistem de trei camere pe spate, inclusiv un bliț LED.

Samsung Galaxy Z Fold 6
Samsung Galaxy Z Fold 6

Pe de altă parte, Galaxy Z Flip 6 continuă să aibă doar două camere și un design cu margini complet drepte, spre deosebire de colțurile rotunjite ale modelului Fold 6. Telefonul va dispune de un ecran exterior de 3,4 inci și unul pliabil intern de 6,7 inci. Se zvonește că Flip 6 va avea o cameră principală de 50 MP, un ecran OLED de 3,4 inci și o baterie de aproximativ 4000 mAh.

Atât Galaxy Z Fold 6, cât și Galaxy Z Flip 6 vor fi echipate cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3 și vor beneficia de actualizări Android și de securitate pentru o perioadă de 7 ani. Pe lângă aceste telefoane, Samsung va prezenta și Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Buds 3 în cadrul aceluiași eveniment.

Flip 6
Flip 6

Aceste noi modele de telefoane pliabile promit să aducă îmbunătățiri semnificative în design și performanță, consolidând poziția Samsung în piața dispozitivelor pliabile. Rămâne de văzut ce alte surprize ne pregătește Samsung la evenimentul din Paris.

Stai cu ochii pe noutățile Samsung pentru mai multe detalii în săptămânile următoare!

[SURSA]

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *