Samsung Galaxy Z Flip 7: Zvonuri despre o surpriză la nivelul camerei

Deși lansarea Samsung Galaxy Z Flip 6 este încă departe, iar entuziaștii awaptă cu nerăbdare noua iterație a seriei pliabile, deja există zvonuri și speculații în legătură cu viitorul model Z Flip 7. Conform unor informații recente, acesta ar putea aduce o îmbunătățire importantă în ceea ce privește configurația camerei.

Cameră triplă pe Galaxy Z Flip 7?

Potrivit unor rapoarte ale platformei Galaxy Club, dedicată știrilor legate de dispozitivele Samsung, se pare că producătorul sud-corean ar putea echipa viitorul său model pliabil de top, Galaxy Z Flip 7, cu o configurație triplă de camere pe partea din spate. Acest lucru ar reprezenta un salt semnificativ față de actualele modele Z Flip care dispun doar de două camere principale.

Sursa zvonurilor: patente înregistrate în 2022

Conform PhoneArena, informațiile privind o potențială cameră triplă pe Z Flip 7 provin din patente înregistrate de Samsung în 2022. Aceste patente ar indica o dispunere verticală a celor trei senzori de cameră pe partea din spate a viitorului model pliabil de top.

Unul dintre principalele reproșuri aduse seriei Galaxy Z Flip de către experți și utilizatori a fost lipsa unei camere dedicate pentru zoom optic. Deși actuala generație Z Flip 5, precum și viitorul Z Flip 6 așteptat în iulie, nu par să abordeze această carență, se pare că Samsung ar putea rezolva problema odată cu lansarea lui Z Flip 7.

Conform speculațiilor, cea de-a treia cameră adăugată pe Z Flip 7 ar putea fi dedicată funcțiilor de zoom optic, completând astfel setul de camere principale și oferind o experiență fotografică mai versatilă.

O soluție high-end în așteptare

În prezent, seria Galaxy Z Flip este singura linie de dispozitive Samsung cu un preț de achiziție în jurul a 1000 de euro care nu beneficiază de o cameră dedicată pentru zoom. Adăugarea unei astfel de camere pe viitorul Z Flip 7 ar putea plasa seria pliabilă sud-coreeană la un nivel superior în ceea ce privește experiența fotografică oferită.

Cu toate acestea, este important de menționat că în această etapă informațiile rămân simple zvonuri și speculații. Samsung nu a confirmat oficial planurile pentru configurația camerei pe Z Flip 7, astfel că vom trebui să așteptăm lansarea oficială pentru a afla cu certitudine dacă dispozitivul va beneficia sau nu de o cameră triplă îmbunătățită.

Înainte de a ne îndrepta atenția către Z Flip 7, comunitatea de fani Samsung așteaptă cu nerăbdare lansarea următorului model din serie, Z Flip 6. Conform unor rapoarte recente, acesta ar putea păstra opțiunile de stocare de 256GB și 512GB cunoscute de pe generația anterioară.

Cu toate acestea, rămâne de văzut ce alte îmbunătățiri ar putea aduce Z Flip 6 în comparație cu predecesorul său. Oricum, conversația despre Z Flip 7 și posibila sa cameră triplă cu zoom promite să alimenteze curiozitatea în rândul entuziaștilor dispozitivelor pliabile de top.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *