|

Samsung Galaxy Z Flip 6 va fi mai scump

Samsung Galaxy Z Flip 6

Într-o mișcare anticipată, Samsung a dezvăluit că noul său model, Galaxy Z Flip 6, va avea un preț mai mare decât predecesorul său, Flip5. Creșterea prețului se aliniază cu trendul observat și la Galaxy Z Fold6, care va costa cu 100 de dolari mai mult decât modelul anterior.

Detalii și Prețuri

Conform informațiilor recente, Galaxy Z Flip 6 va fi disponibil în două variante de stocare în Statele Unite: modelul de bază cu 256GB la prețul de 1.099,99 USD și modelul cu 512GB la 1.219,99 USD. Această creștere de preț reflectă o tendință generală în industria telefoanelor pliabile, făcând ca visul unor dispozitive pliabile mai ieftine să fie din ce în ce mai îndepărtat.

Galaxy Z Flip 6 va fi disponibil în culorile Mint, Silver Shadow, galben și albastru. Greutatea sa va rămâne aceeași ca și a modelului anterior, la 187g, iar ecranul principal va avea dimensiunea de 6.7 inch, similar cu Flip5.

La lansare, Samsung va oferi un upgrade de stocare gratuit, ceea ce înseamnă că modelul de 512GB ar putea fi achiziționat la prețul de 1.099,99 USD. Se așteaptă și oferte de trade-in și reduceri la accesorii pentru cei care precomandă telefonul, ajutând astfel la amortizarea creșterii de preț.

Cu toate acestea, creșterea prețurilor pentru noile modele pliabile Samsung indică un trend general în industrie, subliniind dificultățile de a menține costuri reduse pentru aceste tehnologii avansate.

Pentru cei interesați de noile modele Samsung, Galaxy Z Flip 6 oferă caracteristici interesante, dar la un preț mai mare. Rămâne de văzut cum va reacționa piața și dacă aceste oferte promoționale vor compensa suficient creșterea de preț.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *