|

Samsung Galaxy Z Flip 6: S-au scurs imaginile promoționale

Samsung Galaxy Z Flip 6
Samsung Galaxy Z Flip 6

Cu doar câteva zile înainte de evenimentul Galaxy Unpacked din 10 iulie, imagini de promovare ale noului Samsung Galaxy Z Flip 6 au apărut online, oferind o primă privire asupra designului și specificațiilor sale. Informațiile provin dintr-o sursă de încredere și dezvăluie detalii interesante despre acest nou model de telefon pliabil.

Design Modernizat și Ecrane Mai Mari

Samsung Galaxy Z Flip 6
Samsung Galaxy Z Flip 6

Conform imaginilor scurse, Galaxy Z Flip 6 păstrează în mare parte designul predecesorului său, dar cu câteva ajustări notabile. Pe spatele telefonului, se observă prezența a două senzori de cameră, iar cadrul lateral este complet drept. De asemenea, Samsung a reușit să armonizeze culoarea cadrului camerei cu cea a carcasei, o schimbare subtilă dar elegantă față de modelul anterior, Galaxy Z Flip 5, care avea un cadru de cameră negru.

Pe partea frontală, Galaxy Z Flip 6 este echipat cu un ecran exterior de 3,4 inci. Mecanismul de pliere al telefonului folosește un design similar cu cel de la Galaxy Z Fold 6, având inscripționat logo-ul iconic „Samsung” pe zona de pliere.

Specificații Tehnice Impresionante

Galaxy Z Flip 6 vine cu îmbunătățiri notabile în ceea ce privește specificațiile tehnice. Este de așteptat ca telefonul să fie dotat cu o cameră principală de 50MP, un ecran exterior OLED de 3,4 inci și un ecran pliabil intern de 6,7 inci cu rezoluția de 1080 x 2640 pixeli și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Bateria telefonului va avea probabil o capacitate mai mare, estimată la 4.000mAh, și va fi disponibil în patru culori: argintiu, albastru, galben și verde.

Motorul din spatele acestui dispozitiv va fi procesorul Snapdragon 8 Gen 3, iar telefonul va beneficia de suport pentru actualizări de Android și de securitate timp de șapte ani. Evenimentul de lansare din Paris va include și alte produse Samsung, precum Galaxy Z Fold 6, Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Buds 3.

Aceste dezvăluiri poziționează Galaxy Z Flip 6 ca un concurent puternic pe piața telefoanelor pliabile, combinând un design atrăgător cu specificații de top. Rămâne de văzut cum va fi primit de consumatori și cât de bine se va descurca în fața competiției.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *