GadgetSamsung Galaxy Z Flip 5 va avea un ecran extern semnificativ mai...

Samsung Galaxy Z Flip 5 va avea un ecran extern semnificativ mai mare

Mai este mult până la premiera următoarei generații de smartphone-uri Samsung cu ecrane pliabile. Între timp, Ross Yang de la DSCC spune că compania va face câteva modificări majore la Galaxy Z Flip 5.

Principala va fi prezenta unui display extern mai mare, care va avea diagonala de 3,3 sau 3,4 inchi. Aceasta este o extindere semnificativă peste cei 1,9 inci de pe Flip4.

Ecranul interior va fi de asemenea îmbunătățit, aici va fi mai mult un raport de aspect pliat. Prin incorporarea unui nou tip de balama, aceasta va fi si mai putin vizibila.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi