|

Samsung Galaxy Watch Ultra apare în noi randări: Design modern și funcții inovatoare

Samsung Galaxy Watch 7 Ultra

Noi imagini randate ale Samsung Galaxy Watch Ultra au apărut recent, aducând mai multe detalii despre acest dispozitiv extrem de așteptat. Dacă anterior am avut ocazia să vedem câteva imagini ale viitorului ceas, noile randări oferă o privire și mai detaliată asupra designului și caracteristicilor sale.

Galaxy Watch Ultra va fi introdus cu un design modern, diferit de modelele anterioare Galaxy Watch. Samsung a reușit să ofere ceasului un aspect pătrățos, păstrând în același timp limbajul de design circular îndrăgit al seriei Galaxy Watch. Noile imagini randate arată ceasul în culorile argintiu și negru. O noutate față de modelele anterioare este adăugarea unui al treilea buton pe partea laterală a ceasului, colorat în portocaliu, similar cu butonul de pe Apple Watch Ultra.

Galaxy Watch Ultra împărtășește aceeași dimensiune a ecranului cu Galaxy Watch6 Classic. Deși dimensiunea ecranului nu este mai mare, există o diferență semnificativă în grosime între cele două ceasuri. Watch Ultra este mult mai gros, având dimensiunile de 47 x 47.4 x 16.4 mm, comparativ cu 46.5 x 46.5 x 10.9 mm pentru Watch6 Classic. În plus, Galaxy Watch Ultra va avea o carcasă din titan, ceea ce îi va conferi o rezistență și durabilitate sporită.

Noile randări ale Samsung Galaxy Watch Ultra dezvăluie un ceas inteligent cu un design îndrăzneț și funcții inovatoare. Cu o grosime mai mare și un al treilea buton distinctiv, acest ceas promite să fie un concurent serios pe piața dispozitivelor portabile de lux.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *