GadgetSamsung Galaxy Watch ar putea primi ecrane microLED anul viitor

Samsung Galaxy Watch ar putea primi ecrane microLED anul viitor

Samsung este cunoscut a fi cel mai mare furnizor de ecrane OLED pentru smartphone -uri și ceasuri inteligente. Apple Watch folosește panourile OLED ale Samsung, iar gigantul tehnologic lucrează acum la tranziția la tehnologia de afișare de ultimă generație.

Se pare că Samsung a format o echipă anul trecut pentru a comercializa ecrane microLED pentru ceasuri inteligente. În prezent, are de vânzare televizoare premium microLED, așa că crearea unei soluții viabile comercial pentru ceasurile inteligente nu este exclusă.

În oricare dintre scenarii, însă, este puțin probabil ca ceasurile Galaxy sau Apple din acest an să aibă ecrane microLED . Cele două companii au finalizat probabil cum vor fi purtabilele din acest an, dar anul viitor s-ar putea să primească un upgrade mare.

Panourile MicroLED sunt superioare OLED-urilor în ceea ce privește luminozitatea și eficiența energetică și oferă o mai bună lizibilitate în lumina soarelui.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi