Primul dispozitiv Samsung care rulează software bazat pe Android 12L este noul Galaxy Z Fold4 . Întrucât versiunea este centrată pe tablete, este firesc să ajungă la tabletele Samsung, începând cu seria S8.

Actualizarea a început să fie lansată în Europa cu numărul de versiune X70xBXXU2AVH2 pentru Galaxy Tab S8, X80xBXXU2AVH5 pentru Tab S8+ și X90xBXXU2AVH2 pentru Tab S8 Ultra.

Actualizarea este disponibilă atât pentru versiunile Wi-Fi, cât și pentru versiunile 5G și include corecția de securitate din august 2022.

Caracteristica barei de activități vă permite să comutați rapid între aplicații și să le lansați fără a fi nevoie să utilizați modul DeX. De asemenea, un gest ușor poate fi folosit pentru a comuta între modurile pe ecran complet și pe ecran divizat.

Actualizarea permite Tab S8s să extragă text din imagini (suportate în chineză, franceză, germană, italiană, coreeană, portugheză și spaniolă, pe lângă engleză). Acțiunile inteligente vor apărea lângă text, de ex. puteți apela un număr dintr-o fotografie a unei cărți de vizită. Aplicația Fișierele mele, pe de altă parte, poate căuta informații în fișiere, inclusiv text în imagini.

Există și alte îmbunătățiri, de ex. Samsung Internet Browser vă permite să rearanjați site-urile web și marcajele preferate prin glisare și plasare, puteți seta o galerie de imagini ca imagini de fundal pentru ecranul de blocare și puteți edita ulterior.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns