Samsung a oficializat Galaxy Tab Active4 Pro , a cărui robustețe este principalul său atu.

Dispozitivul are un ecran tactil LCD TFT de 10,1 inchi 1920×1200 cu Gorilla Glass 5 și un „procesor Octa-Core de 6 nm” fără nume, care este Qualcomm Snapdragon 778G conform Google Play, Console. Cu toate acestea, fie 4 GB de RAM și 64 GB de stocare, fie 6 GB/128 GB, suport pentru carduri microSD și o baterie înlocuibilă de 7.600 mAh.

Poate fi folosit fără baterie și în medii cu temperaturi ridicate și vine cu un S Pen.

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro

Dispozitivul are suport pentru GPS, 5G , LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC, modul hibrid dual-SIM – dar acesta este disponibil doar în America de Nord – și un senzor de amprentă. Cântărește 674 de grame și are o grosime de 10,2 milimetri. Rulează Android 12 cu Samsung One UI.

Galaxy Tab Active4 Pro și S Pen-ul său sunt clasificate IP68 pentru rezistență la praf, murdărie și nisip și pot rezista la scufundare în până la 1,5 m de apă dulce timp de până la 30 de minute. Tableta este, de asemenea, testată MIL-STD-810H pentru a rezista la altitudine, umiditate, scufundare, stropi de sare, praf, șocuri și căderi de la 1m „gold” sau 1,2m dacă utilizați carcasa.

Tableta va fi disponibilă „în anumite părți ale Europei” în septembrie, spune Samsung, urmând ca Asia, America Latină, America de Nord și Orientul Mijlociu să urmeze „mai târziu în 2022”.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns