|

Samsung Galaxy S25 și S25+ vor avea în continuare senzorul foto GN3

Samsung Galaxy S25

Samsung se pregătește să lanseze în curând seria Galaxy S24, dar deja au început să apară rapoarte despre linia lor de flagship-uri din 2025, inclusiv Galaxy S25 și Galaxy S25+. Contrar așteptărilor, aceste modele nu vor beneficia de o actualizare majoră a tehnologiei camerei. În ciuda zvonurilor anterioare, Samsung Galaxy S25 și S25+ vor păstra senzorul de imagine ISOCELL GN3.

Un cunoscut informator, Revegnus, a susținut inițial că Galaxy S25 și S25+ nu vor mai folosi senzorii ISOCELL GN3, sugerând astfel o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește fotografia. Senzorul GN3 a fost folosit de gigantul sud-coreean în mai multe dispozitive, precum Galaxy S22, S22+, S23, S23+, Z Fold 4 și Z Fold 5, în ultimii trei ani. Totuși, conform unor informații recente, Samsung ar putea continua să utilizeze senzorul GN3 pentru modelele Galaxy S25 și S25+. Aceasta înseamnă că planurile anterioare de a renunța la senzorul GN3 ar fi fost anulate.

Dacă aceste informații se confirmă, Samsung Galaxy S25 și S25+ vor menține un senzor principal de 50 de megapixeli, alături de un obiectiv ultra-wide de 12 megapixeli și un shooter telefoto de 10 megapixeli. Este important de menționat că acestea sunt încă rapoarte neconfirmate, așadar este recomandat să tratăm aceste informații cu precauție și să așteptăm actualizări suplimentare.

În contextul actual al tehnologiei mobile, decizia Samsung de a păstra senzorul GN3 în modelele sale viitoare Galaxy S25 și S25+ ar putea fi interpretată ca o strategie de a menține un echilibru între inovație și continuitate. Această alegere sugerează că, deși compania este cunoscută pentru inovațiile sale în domeniul camerelor smartphone, de această dată a optat pentru o abordare mai conservatoare, posibil datorită performanțelor solide ale senzorului GN3 în modelele anterioare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *