Samsung Galaxy S24 Ultra și misterul S Pen-ului mirositor

Marian Ciobanu
Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra, lansat în 2024, oferă toate caracteristicile de ultimă oră pe care le-ați aștepta de la un smartphone modern. Cu toate acestea, acesta a atras atenția pentru o problemă neobișnuită: stiloul S Pen are un miros neplăcut de plastic ars.

- Publicitate -

Discuții pe Reddit

Discuția despre această ciudățenie neașteptată a început pe Reddit, unde utilizatorul LatifYil a menționat într-o postare că S Pen-ul de la Samsung Galaxy S24 Ultra „miroase îngrozitor”. Comentariile au început să curgă rapid, mulți confirmând problema.

Unii comentatori au adăugat o notă de umor în discuție, un utilizator afirmând amuzant: „Pot confirma că e un băiat mirositor”. Alții au descris mirosul ca fiind asemănător cu „plastic ars”, iar câțiva l-au comparat chiar cu mirosul distinctiv al unui „cybertruck”.

Explicații posibile

Unii utilizatori au sugerat că mirosul de pe S-Pen ar putea fi datorat unor posibile acoperiri chimice. Cu toate acestea, un moderator al forumului comunității Samsung EU a oferit o explicație mai pământească.

Se pare că proximitatea strânsă a S Pen-ului cu componentele interne îl face să se încălzească în timp ce este depozitat. Acest lucru, la rândul său, duce la un miros de „plastic fierbinte”, similar cu un automobil care a stat la soare, spune moderatorul.

Nu este o problemă nouă

Interesant este că acest miros nu se limitează la modelul S24 Ultra. Generațiile anterioare, precum Galaxy S23 Ultra și S22 Ultra, prezintă aceeași caracteristică.

Surprinzător, s-a subliniat că stiloul vechi Note S20 Ultra era inodor. Acest lucru ar putea fi datorat finisajului său lucios, comparativ cu acoperirea cauciucată a modelelor mai noi.

Deși este o problemă neobișnuită, Samsung asigură utilizatorii că nu există motive de îngrijorare. Cu toate acestea, dacă mirosul devine prea deranjant, poate fi o idee bună să contactați serviciul de asistență al Samsung pentru a discuta despre posibile soluții.

- Publicitate -
Distribuie acest articol
Follow:
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *