Samsung este un brand care caută să aducă noutăți utilizatorilor săi cu fiecare generație, remarcându-se printre concurenții săi.

Un nou zvon sugerează că Galaxy S24 ar trebui să ajungă pe piață cu suport Wi-Fi 7, fiind primul dispozitiv care vine cu această tehnologie.

Citând surse, DigiTimes susține că Wi-Fi 6E este doar o tehnologie de tranziție, deoarece Wi-Fi 7 va fi lansat în 2024.

Samsung Galaxy S24 ar fi primul dispozitiv cu această nouă tehnologie Wi-Fi și ar avea canale de 300 MHz cu suport pentru modularea în amplitudine în cuadratura 4K, oferind viteze de 2,4 ori mai mari în comparație cu Wi-Fi 6 cu același număr de antene.

Samsung Galaxy S24 ar putea fi primul telefon cu suport Wi-Fi 7

Potrivit informațiilor de la Wi-Fi Alliance, Wi-Fi 7 va oferi viteze de 30 Gbps și poate ajunge până la 40 Gbps. Va fi cu siguranță un pas considerabil înainte când ne amintim că Wi-Fi 6 oferă viteze de până la 9,6 Gbps.

Deci, în comparație cu ceea ce avem în prezent, Galaxy S24 ar trebui să fie extrem de rapid când vine vorba de viteza internetului.

Cu toate acestea, un alt lucru de reținut este că atunci când tehnologia va fi lansată, va fi costisitoare, iar producătorii vor lua ceva timp pentru a se adapta fără a duce la o creștere masivă de pret a telefoanelor lor mobile.

În mai, Qualcomm a dezvăluit cipurile din seria Wi-Fi 7 Networking Pro, iar primele routere și laptop-uri compatibile cu Wi-Fi 7 sunt așteptate să sosească la începutul anului 2024.

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns