|

Samsung Galaxy S24 a fost desfăcut şi are un scor de reparabilitate de 9 din 10

Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24, cel mai recent smartphone lansat de gigantul tehnologic sud-coreean, a fost recent supus unei analize amănunțite de către canalul YouTube PBKreviews. Acest model, cunoscut drept versiunea „vanilla”, urmează pașii modelului superior, S24 Ultra, care a fost dezasamblat săptămâna trecută.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale Galaxy S24 este camera de vapori din cupru, care este aproape dublă față de modelul anterior, o tendință observată și la S24 Ultra. În timpul dezasamblării, au fost prezentate diferitele componente ale telefonului, demontate pas cu pas.

Samsung Galaxy S24 se repara foarte uşor, scorul fiind 9/10

Pentru a accesa interiorul telefonului, capacul din spate poate fi îndepărtat prin aplicarea de căldură. Lentilele camerelor pot fi înlocuite individual. Spre deosebire de modelele S24+ și S24 Ultra, S24 nu dispune de o antenă UWB. Placa de bază are un design pe două straturi, similar cu modelul de anul trecut. Camera frontală de 12 MP este lipită, ceea ce înseamnă că poate fi înlocuită doar prin tăierea adezivului. În schimb, camerele din spate pot fi îndepărtate cu ușurință. Atât camera principală din spate, cât și cea telefoto sunt echipate cu stabilizare optică a imaginii (OIS).

Bateria poate fi îndepărtată ușor cu ajutorul unei benzi de tragere. Din păcate, îndepărtarea ecranului fără a-l deteriora este aproape imposibilă – deși, în general, înlocuirea ecranului este necesară din cauza deteriorării acestuia.

În final, Galaxy S24 a primit un scor de reparabilitate de 9 din 10. Telefonul a obținut punctaj maxim pentru disponibilitatea pieselor, ușurința înlocuirii bateriei și a altor componente diverse, cum ar fi portul de încărcare. A primit 1,5 din 2 puncte posibile pentru organizarea internă și durata unei reparații, precum și pentru înlocuirea ecranului.

Samsung Galaxy S24 se remarcă printr-un design inovator și o ușurință în reparare, oferind utilizatorilor un avantaj semnificativ în ceea ce privește întreținerea pe termen lung a dispozitivului. Cu un scor impresionant de reparabilitate și îmbunătățiri tehnologice semnificative, acest model reprezintă un pas important în evoluția seriei Galaxy S.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *