GadgetSamsung Galaxy S23 Ultra vs Galaxy S22 Ultra, care este diferenţa de...

Samsung Galaxy S23 Ultra vs Galaxy S22 Ultra, care este diferenţa de design dintre cele două telefoane?

Au existat o mulțime de scurgeri și zvonuri despre Samsung Galaxy S23 Ultra în ultima vreme. Ice Universe, care a fost una dintre sursele de încredere pentru informații despre telefon, spune că designul Samsung Galaxy S23 Ultra va fi similar cu S22 Ultra care a apărut in 2022. Dar există unele diferențe între cele două dispozitive care sunt ușor de văzut.

Samsung Galaxy S23 Ultra are un design sofisticat si un profil subtire

Cadrul din mijloc al lui S23 Ultra va fi mai larg decât al lui S22 Ultra. Butonul de pornire va fi, de asemenea, mutat în jos și mărit. Modulul camerei din stânga este, de asemenea, mai mare și pare a fi puțin mai gros. Mărimea celor doua butoane de volum a fost redusă semnificativ pe partea dreaptă.

Leakster a împărtășit dimensiunile lui S23 Ultra, arătând că dispozitivul are un profil subțire și rame mici. Laturile stânga și dreapta ale cadrului din mijloc pe S23 Ultra 3,0 mm, gaură 3,0 mm, frunte 3,0 mm, bărbie 3,2 mm. Pe baza acestor măsurători, dispozitivul arată elegant și modern.

O ramă ușoară din mijloc poate îmbunătăți aspectul dispozitivului, deoarece va ieși în evidență pe marginea neagră. Dar dacă optați pentru versiunea neagră a dispozitivului sau îl priviți într-o cameră mai întunecată, rama de metal din mijloc ar putea fi mai puțin vizibilă, deoarece se îmbină cu rama neagră.

Designul și scurgerea dimensiunii Samsung Galaxy S23 Ultra este impresionantă. Succesorul lui S22 Ultra are o ramă de mijloc mai largă, un buton de pornire relocat și extins și un modul de cameră din stânga mai mare și puțin mai gros. Este clar că designul lui S23 Ultra va fi în conformitate cu ceea ce este popular în industria smartphone-urilor. Probabil că va atrage persoanele care își doresc un dispozitiv care arată și funcționează bine, cu rame subțiri și un design modern.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi