GadgetSamsung Galaxy S23 Ultra are un unboxing scurs pe internet

Samsung Galaxy S23 Ultra are un unboxing scurs pe internet

Lansarea oficială a seriei Samsung Galaxy S23 va avea loc pe 1 februarie. Videoclipul de unboxing al lui Galaxy S23 Ultra a fost distribuit cu câteva zile înainte de prezentare.

Pe măsură ce ne apropiem de evenimentul Samsung Unpacked, scurgerile despre Galaxy S23 și alte dispozitive au început să crească. Odată cu caracteristicile tehnice și prețurile seriei Galaxy S23, s-au scurs imagini promoționale. Acum, videoclipul de unboxing al telefonului a fost distribuit.

Unboxing Samsung Galaxy S23 Ultra (alb)

Pe Twitter a apărut un scurt videoclip de unboxing al versiunii albe a Galaxy S23 Ultra. Spre deosebire de ceea ce a distribuit un YouTuber, arată cutia reală și telefonul în sine. Se vede ca spatele dispozitivului are o culoare alb iar marginile sunt intr-o culoare aurie deschisa. Vedem o cameră cvadruplă în spate și un slot S Pen în partea de jos. În videoclip, vedem și difuzorul telefonului, slotul pentru cartela SIM, microfonul principal și portul USB-C. Există un al doilea microfon în partea de sus, iar butoanele de pornire și volum în partea dreaptă.

În comparație cu Galaxy S22 Ultra, există modificări minore în design. După cum se poate vedea din videoclip, curbele de pe marginile ecranului sunt mai puțin pronunțate, iar marginile sunt mai plate. Aceasta înseamnă că telefonul va fi mai ușor de ținut în mână.

Seria Samsung S23, despre care vom afla toate detaliile la evenimentul Unpacked din 1 februarie, va veni în variante de culoare alb, negru, verde și violet.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi