Una dintre principalele plângeri ale utilizatorilor familiei Galaxy S22 a fost scăderea capacității bateriei. Modelul standard și varianta Plus și-au văzut bateriile trecând de la 4.000 mAh și 4.800 mAh la 3.700 mAh și 4.500 mAh.

Se pare că Samsung a auzit plângerile și va face modificări la Galaxy S23 și Galaxy S23 Plus, potrivit site-ului sud-coreean The Elec.

Articolul dezvăluie că Samsung va crește capacitatea bateriei dispozitivelor cu 5%, ceea ce ar face ca Galaxy S23 să aibă aproximativ 3.900 mAh, în timp ce Galaxy S23 Plus ar ajunge la 4.700 mAh.

Al doilea a fost recent certificat în Coreea de Sud, dar imaginea este neclară și nu puteți vedea detaliile privind capacitatea.

Galaxy S23 Ultra nu ar trebui să aibă nicio diferență și va păstra bateria de 5.000 mAh pentru al treilea an la rând.

Îmbunătățirea capacității bateriei ar fi posibilă datorită utilizării bateriilor cu densitate mare de energie fabricate de Samsung. Ar permite adăugarea la unitate să nu afecteze dimensiunea acesteia.

Linia Galaxy S23 este foarte așteptată și ar trebui să aducă mai multe inovații, precum trecerea la un senzor de 200 de megapixeli în modelul Ultra. Din păcate, se așteaptă ca Samsung să continue să folosească Exynos în unele țări, lăsând Snapdragon 8 Gen 2 limitat la altele.

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns