Samsung Galaxy S22: Speranțe pentru actualizarea Galaxy AI

Samsung a introdus o serie de funcții AI sub umbrela Galaxy AI pe noile modele Galaxy S24. Aceste funcții vor fi incluse și în actualizarea One UI 6.1 pentru gama Galaxy S23, Galaxy S23 FE, Fold 5, Flip 5 și seria Tab S9. Însă, inițial, se părea că linia Galaxy S22 din 2022 nu va primi aceste îmbunătățiri AI.

Totuși, declarații recente ale executivilor Samsung sugerează că există speranțe pentru ca seria Galaxy S22 să primească actualizarea Galaxy AI. TM Roh, președintele diviziei mobile Samsung, a menționat în cadrul unei întâlniri cu acționarii că compania explorează activ modalități de a aduce Galaxy AI și pe dispozitivele mai vechi.

Galaxy AI

Principala provocare pare să fie faptul că unele funcții AI se bazează pe procesarea în cloud, în timp ce altele necesită procesare locală pe dispozitiv. Deși seria S22 are aceleași cipseturi ca S23 FE (care va primi actualizarea), Roh nu a intrat în detalii tehnice, dar a subliniat că depășirea acestor limitări va necesita „mult efort”, însă Samsung este hotărâtă să investească resurse în acest scop.

Deși rămâne incert dacă Galaxy S22 va primi în cele din urmă funcțiile AI, este îmbucurător că Samsung nu exclude această posibilitate. În plus, Roh a confirmat că Samsung lucrează la dispozitive inovatoare pliabile și desfășurabile, evaluând viabilitatea comercială a acestor forme și obținând brevetele necesare.

Sursa: GizmoChina

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *