GadgetDiverseSamsung Galaxy S22 a depăşit vânzările liniei Galaxy S21

Samsung Galaxy S22 a depăşit vânzările liniei Galaxy S21

La începutul acestui an, Samsung a anunțat gama Galaxy S22 cu camere foto mai bune, longevitate software mai lungă, design rafinat și multe altele.

În ciuda faptului că mulți utilizatori credeau că aceste telefoane au avut doar îmbunătățiri progresive, sud-coreeanul a dezvăluit că linia emblematică a fost un succes și a depășit vânzările predecesorului său, Galaxy S21.

În timpul unei întâlniri cu investitorii privind rezultatele financiare din trimestrul III 2022, Samsung a dezvăluit că, în ciuda lansării în prima jumătate a anului, gama Galaxy S22 continuă să înregistreze vânzări solide, oferind o creștere semnificativă a veniturilor față de aceeași perioadă a anului trecut.

În ciuda faptului că nu aduce detalii despre cifre, sud-coreeanul arată clar că familia Galaxy S22 a obținut cifre economice superioare în comparație cu seria predecesorului, Galaxy S21.

Samsung a mai indicat că noua sa generație de telefoane pliabile le-a depășit și pe predecesori. Aceasta nu este o mare surpriză, întrucât fiecare nou telefon pliabil lansat de Samsung a vândut mai mult decât precedentul.

Totuși, acest lucru arată clar că Samsung este consolidat în acest sector al pieței, în principal prin aducerea de îmbunătățiri semnificative dispozitivelor, care câștigă mai mulți utilizatori cu fiecare lansare. În general, compania sud-coreeană a strâns cifre bune în trimestrul al treilea din 2022 și a avut rezultate excelente pe segmentul telefoanelor mobile premium.

Anterior, o scurgere de informații a adus și detalii despre gama Galaxy S23, care este de așteptat să fie anunțată la începutul anului viitor, cu îmbunătățiri discrete .

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi